Fotó: Mick Schumacher apja nyomdokaiban, első köre a Ferrarival!

Fotó: Twitter / Christian Menath
Fotó: Twitter / Christian Menath
Magyar idő szerint nem sokkal reggel 8 óra után pályára vitte a Ferrari 2019-es versenyautóját Mick Schumacher.

A német tehetség január óta a Ferrari akadémiájának tagja, az F1-es csapatok bahreini tesztjén – melyről részletesebben itt írtunk – két királykategóriás versenygépet is kipróbálhat. 

Schumacher kedden még a patinás olasz istálló autójával róhatja a köröket, szerdára pedig átül az Alfa Romeo versenygépébe.

Fotók Schumacher első pályára gurulásáról:

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter
Fotó: Twitter
 

Kapcsolódó cikkek

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

A Red Bull nem „gyanakszik” a Ferrari üzemanyagjára

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, nem igaz az, hogy „gyanakodva” tekint a Ferrari által használt üzemanyagra, ugyanakkor el kell ismerni, ez egy rendkívül fontos terület a fejlesztések szempontjából.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Friss hírek