Verstappen vs. Ocon

Fotó: A szombati szócsata után találkozott Alonso és Magnussen

Bahrain Grand Prix Preparations

Fernando Alonso és Kevin Magnussen az Olasz Nagydíj időmérőjén incidensbe keveredett egymással, majd a médián keresztül erős szócsata alakult ki köztük. 

Alonso és Magnussen az időmérő edzés második szakaszában majdnem összeütközött, majd mindketten a másikat hibáztatták az eset miatt. Alonso úgy nyilatkozott, ő csak nevet az egészen, de a Haasnak nem a Q2-ben kellene kiesnie, mint ahogy tegnap történt, Magnussen pedig azt mondta, alig várja már, hogy Alonso visszavonuljon.

A vasárnapi versenyzői parádét követően Alonso közvetlenül Magnussen mögött sétált, igyekezett utolérni a dán pilótát. Amikor ez sikerült neki, átkarolta a Haas versenyzőjét, majd beszélgetésbe elegyedtek.

Az F1Világ csapatának éppen sikerült elkapnia ezt a pillanatot:

Fernando Alonso, Kevin Magnussen, Italian GP
Fotó: F1Világ
 

Kapcsolódó cikkek

Alonso: Egy topcsapatnak igent mondanék

Fernando Alonso sosem titkolta, hogy van esély arra, hogy egy napon visszatér a Forma-1-be – akár versenyzői szerepkörön kívül is, ennek pedig legfőbb oka, hogy hiányzik neki a sport.

Magnussen: Működnek az új F1-es szabályok

A Haas versenyzője, Kevin Magnussen úgy érzi, működnek a 2019-es idényre bevezetett új szabályok, és a versenyautók könnyebben tudják követni egymást, ezáltal több előzést láthatunk majd a versenyeken.

Öt F1-es versenyhelyszín szerződése jár le

Öt jelenlegi Forma-1-es versenyhelyszínnek nincs még érvényes szerződése a 2020-as világbajnoki évadra – Mexikó különösen nagy bajban van egy nemrégiben lejárt határidő miatt.

Friss hírek