Verstappen vs. Ocon

Fotók: 2019-es szárnyakat tesztelnek a Hungaroringen

Fotó: Force India
Fotó: Force India

Két napon át tesztelnek a Forma-1 csapatai a Hungaroringen, a mogyoródi versenypályán pedig már több csapat is pályára vitte azokat a leegyszerűsített első szárnyakat, melyeket 2019-ben vezetnek be a száguldó cirkuszban.

A sportág célja, hogy a következő idényre növelje az előzések számát a versenyeken, ennek érdekében pedig néhány komolyabb módosítást is eszközölnek az F1-es autókon.

Az egyik ezek közül a leegyszerűsített első szárny lesz, melyet tesztelés céljából már kedden délelőtt több csapat is pályára vitt.

A leegyszerűsített első szárny a Force India és a Williams versenyautóján:

Fotó: Force India
Fotó: Williams

A hungaroringi teszten az F1VILÁG stábja is jelen van, így a kétnapos gyakorlás során folyamatosan beszámolunk majd a legfontosabb eseményekről.

Érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, mely IDE kattintva érhető el!

 

Kapcsolódó cikkek

Bemutatták: Ilyen lesz a Racing Point F1-es autója

Torontóban, egy ünnepélyes prezentáció keretében mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautójának kinézetét a Racing Point F1 csapata. Az elmúlt években Force India néven ismertté vált istálló az előttünk álló szezonban a Sergio Perez – Lance Stroll kettőssel vág neki a világbajnoki küzdelmeknek.

Nem lesz Lola a Force Indiából

Szerette volna használni a Lola nevet a Forma-1-ben a Force India, ám végül Racing Point néven folytatja szereplését a csapat 2019-ben.

Fotók: Ellepte a hó a Hungaroringet

Karácsonykor sajnos elmaradt a havazás, a tél azonban a napokban nem hazudtolta meg magát, és fehér lepellel takarta be hazánk gyönyörű tájait. És a Hungaroringet is!

Friss hírek