Verstappen vs. Ocon

Fotók: Mick Schumacher ma már a Forma-2-ben tesztelt

Fotó: Formula 2
Fotó: Formula 2

2019-ben a Forma-2-es sorozatban folytatja pályafutását Mick Schumacher – a német tehetség ma már Abu Dhabiban tesztelt csapatával.

Schumacher idén megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot a Prema színeiben, jövőre pedig szintet léphet, hiszen az olasz istállóval a Forma-1 előszobájának számító F2-es sorozatban folytatja.

A Forma-2 mezőnye ezen a héten egy háromnapos tesztprogramon vesz részt a Yas Marina versenypályán, Schumacher pedig már ma pályára gurult.

A német végül a délutáni gyakorlást a 12. helyen zárta – a leggyorsabb Louis Deletraz lett a Carlin színeiben. Ő tegnap még a Haas F1-es autójával tesztelt Abu Dhabiban.

Fotók Mick Schumacher F2-es tesztjéről
 

Kapcsolódó cikkek

Todt: Schumacher bizonyítja, mekkora tehetség

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt, bevallotta, nagyon örül annak, hogy Mick Schumacher egyre közelebb kerül a Forma-1-hez, ám reméli, békén fogják hagyni a német versenyzőt.

Alonso: Van egy tanácsom Mick Schumachernek

Fernando Alonso szerint Mick Schumachernek nincs könnyű dolga édesapja, Michael Schumacher Forma-1-ben elért eredményei miatt, éppen ezért sok tapasztalatot kell gyűjtenie karrierje kezdetén. Mick Schumacher

Friss hírek