Frank Williams imádja az autó megújult külsejét

Fotó: Williams
Fotó: Williams
A Williams helyettes csapatfőnöke, Claire Williams elmondta, édesapja, Frank is elfogadta a 2019-es autójuk kinézetét, sőt kifejezetten tetszett neki.

A csapat hétfőn mutatta be az új autójuk külsejét, és a főszponzor kilétére is fény derült: miután a Martinival tavaly év végét véget ért az együttműködésük, a csapat névadója a ROKiT nevű mobiltelefon-gyártó vállalat lesz. 

Az autó egy világoskék-fehér fényezést kapott, ami az istálló alapítója és csapatfőnöke – és Claire Williams édesapja –, Sir Frank Williams tetszését is elnyerte. 

„Frank imádta. Talán meglepő, de így volt” – nyilatkozta az új külső bemutatását követően Claire. 

„Azt kell mondjam, hogy egy kicsit ideges voltam, amikor megmutattam neki, mert Frank nagyon tradicionális felfogású, és nagyon óvta a sötétkék-fehér színvilágot.”

„De megértette a mögötte álló érveket, hogy ez egy nagyon világos sztorit közöl, egy világos üzenetet. Ő teljes mértékben a csapat mögött áll.”

„És én még mindig itt vagyok. Ha nem tetszett volna neki, valószínűleg kirúgott volna” – viccelődött Claire. 

 

Kapcsolódó cikkek

Orosz kézbe kerülhet a Williams?

Az Orosz Nagydíj promótere úgy gondolja, remek lehetőség lenne a milliárdos Dmitry Mazepin számára, hogy felvásárolja az F1-es Williams istállót.

Kubica: A futam csúcspontja a felvezető kör volt

Robert Kubica, a Williams versenyzője újra elkeseredetten nyilatkozott az F1-es Kínai Nagydíjat követően, ahol véleménye szerint a csúcspont az volt, amikor megpördült a felvezető körön.

Friss hírek