Verstappen vs. Ocon

Furcsa körülmények között vált meg technikai igazgatójától a Sauber

Fotó: Alfa Romeo Sauber
Fotó: Alfa Romeo Sauber

Meglehetősen furcsa körülmények között vált meg technikai igazgatójától, Jörg Zandertől az Alfa Romeo Sauber Forma-1-es csapata – ezt az istálló csapatfőnöke árulta el a minap.

A Sauber a múlt héten jelentette be, Zander azonnali hatállyal távozik a csapattól, habár alig másfél éve csatlakozott újra az istállóhoz.

A Blick című svájci lap úgy tudja, személyes konfliktusok vezettek a szakember távozásához.

„Meglehetősen kényelmetlen helyzetben kellett szakítanunk” – mondta Fred Vasseur csapatfőnök.

„Most viszont már előre tekintünk. Már elkezdtük a jövő évi, C38-as autóval kapcsolatos munkálatokat. Barcelonába pedig itt van már a kanyarban. Majd meglátjuk, hogy alakul.”

 

Kapcsolódó cikkek

Räikkönen elégedett: Az új autó nagy előrelépés!

A 2007-es világbajnok Kimi Räikkönen azt mondja, új csapata, az Alfa Romeo „nagy előrelépést” tett meg autójával a tavalyi versenygéphez képest. A finn „nagyon pozitív” barcelonai nyitónapon van túl.

Räikkönen már a kavicságyban az F1-es teszten

Délelőtt 9 órakor megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai a spanyolországi Barcelonában. Az előszezonban összesen 8 napon át körözhetnek majd a katalán fővárosban. Kimi Räikkönen pár perc után a sóderágyba csúszott.

Lehullt a lepel Räikkönenék új autójáról!

Hétfőn reggel a barcelonai versenypálya bokszutcájában mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo Racing. A C38-as kódjelű versenyautóval idén Kimi Räikkönen és Antonio Giovinazzi versenyezhet majd.

Ma lehull a lepel Räikkönen új F1-eséről

Az első barcelonai teszt reggelék mutatja be hivatalosan 2019-es Forma-1-es versenyautóját az Alfa Romeo. Az új géppel Kimi Räikkönen rögtön meg is kezdi a munkát.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek