Gasly: Csak azt sajnálom, hogy a dobogó nem jött össze - F1VILÁG.HU

Gasly: Csak azt sajnálom, hogy a dobogó nem jött össze

HIRDETÉS
Idei legjobb eredményét érte el a Forma-1-es Brit Nagydíjon a Red Bull Forma-1-es csapatának ifjú versenyzője, Pierre Gasly.
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 12: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Great Britain at Silverstone on July 12, 2019 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZX5X5ATH1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A francia pilóta rengeteget küszködött a szezon első szakaszában, a Brit Nagydíjon azonban sikerült nagy előrelépést tennie. Már péntektől kezdve remekelt, köszönhetően annak, hogy elkezdte Max Verstappen beállításait használni Silverstone-ban.

Vasárnap Gasly küzdelmes versenyt futott, és végül csapattársa előtt, a 4. helyen ért célba.

„Az egész hétvége nagyon erős volt péntektől vasárnapig, a mai volt az idei legjobb vasárnapja számomra” – mondta elégedetten a francia tehetség, aki csak azt sajnálja, hogy a dobogó nem jött össze.

„Az élmenőkkel harcolhattunk, ahol lennünk kell, és nagyon elégedett vagyok ezzel a 4. hellyel. Természetesen csalódott vagyok, hogy a dobogó nem jött össze, mert közel volt, de nagy lépést tettünk előre ezen a hétvégén, és jó irányba haladunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!