Gasly megúszta: Nincs gond a Honda-motorral

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 15: Pierre Gasly of France driving the (10) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 15, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YQPSNG311W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Nincsenek komoly problémák Pierre Gasly Honda-motorjával azok után, hogy a francia versenyző a második melbourne-i szabadedzés után az erőforrásra panaszkodott.

A Red Bull számára biztatóan alakult az ausztrál nyitónap, csupán a második tréning végén volt némi ok aggodalomra, Gasly ugyanis a rádión azt közölte csapatával, elment az erő Honda-motorjából.

„Volt egy kisebb erővesztés az utolsó körben, szóval úgy döntöttünk, hogy a bokszba hajtunk és megvizsgáljuk” – mondta a fiatal francia, aki a 4. legjobb idővel zárta a napot Melbourne-ben.

A Honda aztán át is nézte a V6-os erőforrást, és végül megerősítették, hogy kisebb probléma volt vele – hogy pontosan mi, azt nem közölték, ám a történtek nem lesznek hatással a hétvége további részére.

Ami a Red Bull autóját illeti: Gasly elégedett az elért fejlődéssel.

„Pozitív napunk volt. Megtettem, amit lehetett az autóval, de még van tennivalónk. Láthattuk, hogy a Mercedes gyors, ahogy vártuk is. Jelenleg megpróbálunk a csomagunkra fókuszálni, illetve arra, hogy miképp hozzuk ki belőle a legtöbbet.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!