Gasly: Megvan bennünk a potenciál - F1VILÁG.HU

Gasly: Megvan bennünk a potenciál

HIRDETÉS
Pierre Gasly, a Red Bull versenyzője teljesítette a legtöbb kört a keddi barcelonai tesztnapon – a francia pilóta elégedett a csapat eddigi munkájával.
Fotó: Red Bull Racing

A második barcelonai teszt első napján Gasly kezdte meg a munkát a Red Bull színeiben, összesen 136 kört teljesítve, ezzel pedig ő volt a legszorgalmasabb pilóta a mezőnyben. 

A tabellát látva sem panaszkodhat Gasly, hiszen amellett, hogy probléma nélkül zárták a napot, 1:17.715-ös köridejével a második legjobb eredményt érte el – bár a teszteken ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. 

A Red Bull egyébként kedden a rövid etapokra koncentrált, kicsit emiatt változtattak is az eredeti programon – szerdán viszont már hosszú etapokat teljesítenek majd. 

„Egy kicsit jobban nyomtuk ma, de most arról van szó, hogy megértsük az autó működését” – nyilatkozta Gasly. „Sok aero-tesztet végeztünk, és sok elemet is tesztelt a csapat. Ez jó volt, mert segít engem abban, hogy komfortosabbá váljak az autóval.”

„Körről körre jobb a helyzet, de természetesen még mindig sok munka vár ránk. A tempó jó volt, de magunkra kell koncentrálnunk, és teljesítenünk kell a programunkat, amit kitűztünk minden napra. Eddig pozitív volt, sikerült a terveket megvalósítanunk és sok kilométert gyűjtöttünk.”

„Megvan a potenciál, szóval megpróbálunk javulni azokon a területeken, ahol tudunk, és leszegett fejjel dolgozunk tovább.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!