Gasly szerint szoros lesz az időmérő a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Gasly szerint szoros lesz az időmérő a Hungaroringen

HIRDETÉS
A Red Bull ifjú versenyzője, Pierre Gasly arra számít, szoros küzdelem vár a három élcsapatra a 34. Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén.
BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 02: Pierre Gasly of France and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Hungary at Hungaroring on August 02, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-214VCXVDD2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

A francia pilóta a második szabadedzést az élen zárta a félig-meddig esős körülmények közepette, elmondása szerint azonban a pénteki edzésnapon látszott, hogy a Mercedes még mindig élen jár.

Gasly azt mondja, elégedett a nyitónap történéseivel, és reméli, ütőképesek lehetnek a étvége további részében.

„Azt gondolom, a legfontosabb számunkra az, hogy az első edzés erős volt, mint ahogy a második is” – mondta a francia pilóta.

„Száraz pályán és vizes pályán is erősek voltunk. Eddig elégedett vagyok az autóval, úgyhogy meglátjuk, miképp harcolhatunk majd szombaton. A holnapi nap ugyanolyan kiszámíthatatlan lehet, mint a mai, az időjárás ugyanis várhatóan hasonló lesz. Szóval trükkös lesz, emiatt pedig jó, hogy megtettünk néhány kört ma délután.”

„Azt gondolom, a Mercedes nagyon gyors volt az első és a második edzésen is. Azt nem gondolom, hogy a Ferrari megmutatta már a valós tempóját, tudjuk, hogy erősek lesznek az időmérőn.”

„Szerintem nagyon szoros lesz szombaton, de mivel a körülmények kiszámíthatatlanok, nem sok mindenben tudunk gondolkodni, majd meglátjuk, mit hoz a holnap.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!