Glock biztosan nem hagyja el a Virgint - F1VILÁG.HU

Glock biztosan nem hagyja el a Virgint

HIRDETÉS

Bár a hivatalos bejelentésre még várni kell, Timo Glock helye totálisan biztos a Virgin Racing istállónál a következő idényre, mindezt maga az érintett jelentette ki csapata weboldalán.


Bár a hivatalos bejelentésre még várni kell, Timo Glock helye totálisan biztos a Virgin Racing istállónál a következő idényre, mindezt maga az érintett jelentette ki csapata weboldalán.

A német versenyző neve az FIA által a héten kiadott hivatalos nevezési listán sem szerepel, ám egy cseppet sem aggódik emiatt, ugyanis tudja, hogy érvényes szerződése van jelenlegi munkaadójával a következő idényre, és jövőre is a Virgin színeiben gördülhet pályára az F1-ben.

„Izgatott vagyok, de az biztos, hogy a Virgin Racing istállónál fogok versenyezni jövőre” – mondta Glock. „Rengeteg olyan spekuláció látott napvilágot az elmúlt időben, hogy el szeretném hagyni a csapatot, de ez nem igaz, mindössze annyit akarok, hogy jobban teljesítsünk, és előrébb kerüljünk.”

„Nem csak 99.9%, hogy maradok, ahogy azt sokan leközölték az elmúlt időben, hanem 100%, hogy maradok a következő idényben.”

“A kezdetektől fogva egy hosszú távú szerződésem volt, és azt is mondtam, hogy azért csinálom ezt, hogy segítsek felépíteni egy csapatot a jövőre.”

„Ez pedig nem lenne lehetséges egy év alatt a nulláról. Továbbá azt gondolom, hogy az idei évben rengeteget tanultunk, és mindezt felhasználva, komoly előrelépést tudunk elérni a következő szezonban.”

Egyelőre még nem tudni, hogy ki lesz Glock csapattársa 2011-ben, ugyanis nem kizárt, hogy Lucas di Grassi elveszíti versenyzői ülését bemutatkozó szezonját követően. A német pilóta azonban bízik abban, hogy még karácsony előtt megnevezik leendő partnerét.

„Nos, az én helyem már meg lett erősítve, így nincs mit bejelenteni velem kapcsolatban. Azt is megértem, hogy a csapat majd akkor szeretne bejelentést tenni, ha már véglegesítette versenyzői felállását” – magyarázta.

„Úgy gondolom, hogy helyesen cselekszünk, hogy kivárunk, mert meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a fiatalság és a tapasztalat tökéletes kombinációját kapjuk.”

Hirdetés

„Az is nagyon fontos, hogy a tesztekről és a versenyekről megfelelő visszajelzéseket kapjon a csapat, hogy a lehető leggyorsabban tudjuk fejleszteni az autót, mert csak így juthatunk előrébb.”

„Nem hiszem, hogy olyan sokat kellene várnunk a hírre, bízom abban, hogy még karácsony előtt meglesz a végleges felállásunk a következő idényre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!