Glock célja a rendszeres pontszerzés a Toyotával - F1VILÁG.HU

Glock célja a rendszeres pontszerzés a Toyotával

HIRDETÉS

Timo Glock bízik benne, hogy a Kanadai Nagydíjon elért kiváló negyedik helyezése egyfajta fordulópontot volt számára, és innentől kezdve folyamatosan a pontszerzők között végezhet a szezon hátralévő részében.

Timo Glock bízik benne, hogy a Kanadai Nagydíjon elért kiváló negyedik helyezése egyfajta fordulópontot volt számára, és innentől kezdve folyamatosan a pontszerzők között végezhet a szezon hátralévő részében.

A Toyota német versenyzője az elmúlt versenyen pályafutása eddigi legjobb eredményét érte el a Forma-1-ben, mellyel első pontjait szerezte meg a Toyota színeiben.

Ezen felbuzdulva, Glock abban bízik, hogy maga mögött hagyva a szezon eleji nehézségeket, a következőkben folyamatosan harcban lehet majd a pontszerző helyekért a szezon hátralévő részében.

“Mindenünk megvan ahhoz, hogy ismét pontokat szerezzünk Magny-Cours-ban” – mondta Glock magabiztosan. “Elsődleges célom az lesz, hogy bejussak az időmérő utolsó körébe, mert az elmúlt versenyeken csak hajszállal csúsztam le a harmadik etapról, ami nagyon bosszantó volt.”

“Ha sikerül bejutnom a harmadik körbe az időmérő edzésen, akkor jó eséllyel pályázhatok a pontszerző helyekre a versenyen, bár nyilvánvalóan nehéz lesz megismételni a kanadai futamon elért negyedik helyezésemet. Célom az a szezon hátralévő részére, hogy folyamatosan az első nyolcban végezzek.”

“Mindig is tudtam, hogy egyszer összeállnak a dolgok, mert a csapat nagyon keményen dolgozott, és a teljesítményünkkel sem volt gond. Nagyon csalódottan hagytam el Monacót, de most minden összejött, így boldog vagyok. Több verseny volt már az idei évben, amin minden jel arra utalt, hogy pontokat szerezhetek, de végül nem úgy jöttek ki a dolgok, így megnyugtató a hétvégén megszerzett öt pont.”

Azt követően, hogy az élmenők kiálltak tankolni, Glock néhány kör erejéig vezetett a Kanadai Nagydíjon, ami elmondása szerint hihetetlen jó érzés volt.

“Természetesen nagyon jó érzés volt látni az egyes feliratot, de tudtam, hogy még ki kell állnom. Jó volt, de nem olyan lényeges. Célom az, hogy többször lássam a nevem mellett az egyes számot, de tudom, hogy ehhez még nagyon sokat kell dolgoznunk. Tudjuk, hol állunk jelenleg, és a negyedik pozíció abszolút jó eredmény számunkra” – tette hozzá a német versenyző.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!