Verstappen vs. Ocon

Glock: Ismerem Vettelt, és ritkán látni így…

Fotó: Singapore GP Media

Timo Glock, volt F1-es versenyző szerint Sebastian Vettelt nagyon bántja, hogy véget ért számára a világbajnoki címért folytatott küzdelem.

Habár Lewis Hamilton még nem biztosította be 5. vb-címét az Amerikai Nagydíjon, már Vettel is múlt időben beszélt az idei bajnokságról.

Hiába tűnt úgy, hogy a Ferrari idén felveheti a versenyt a Mercedesszel, Vettel és a stratégiai döntéshozók is többször hibáztak, ami megfosztotta a csapatot a jó eredménytől.

Timo Glock szerint a négyszeres világbajnokot megviselte az elmúlt időszak, és össze kell szednie magát, ha újra versenyképes szeretne lenni.

„Látható, hogy bántja a dolog. Ismerem őt, és ritkán látom így” – mondta a volt F1-es pilóta, aki jelenleg a német RTL riportere.

Meg kell találnia az újraindítás gombot és újra kell kezdenie a dolgokat. Nem szabad többé kis hibákat vétenie. A tény, hogy a Ferrari a Mercedes szintjén van megint, új löketet kell, hogy adjon neki.”

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek