Verstappen vs. Ocon

Gonzalez tesztelhet a Caterhamnél

A jelenleg a GP2-es sorozatban vitézkedő Rodolfo Gonzalez vezetheti majd a Caterham F1-es csapatának autóját a jövő heti mugellói tesztsorozat első napján.


A jelenleg a GP2-es sorozatban vitézkedő Rodolfo Gonzalez vezetheti majd a Caterham F1-es csapatának autóját a jövő heti mugellói tesztsorozat első napján.

Az ifjú tehetség a maláj kézben lévő gárdánál versenyez a Forma-1 előszobájának számító sorozatban is, 2010-ben és 2011-ben pedig a fiatalok tesztjén már kipróbálhatta az akkor még Lotus néven futó istálló királykategóriás versenyautóját.

A 25 éves venezuelai a keddi nyitónapon ülhet majd autóba, mielőtt Vitaly Petrov és Heikki Kovalainen lehetőséget kap.

„Harmadszor tesztelhetek F1-es autót ennél a csapatnál, és ez egy újabb remek lehetőség lesz számomra” – mondta Gonzalez.

„2010-ben és 2011-ben a fiatalok tesztjén már szerepeltem a csapat színeiben, szóval az, hogy segíthetem fejlesztési programjukat a szezon közepén, újabb jó lépés karrieremben.”

 

Kapcsolódó cikkek

Továbbra is küzd a túlélésért a Caterham

A Caterham csődbiztosa, Finbarr O’Connell úgy véli, köszönhetően annak, hogy a leafieldi alakulat rajthoz állt a szezon utolsó versenyén, Abu Dhabiban, van esély az istálló

Palmer visszautasította a Caterham ajánlatát

A GP2 idei világbajnoka, Jolyon Palmer elárulta, hogy visszautasította a Caterham ajánlatát, miszerint rajthoz állhatott volna a Forma-1 szezonzáró futamának helyet adó Abu Dhabi Nagydíjon.

Három hete van a Caterhamnek

A Caterham Forma-1-es csapatának ügyvivője, Finbarr O’Connell úgy nyilatkozott, három hete van a leafieldi alakulatnak arra, hogy befektetőket találjon, kiknek segítségével az istálló 2015-ben rajthoz

Friss hírek