Verstappen vs. Ocon

Grosjean dobogós eredményekre hajt

Dobogós eredményekre pályázik a bajnokság hátralévő részében a Lotus versenyzője, Romain Grosjean.


Dobogós eredményekre pályázik a bajnokság hátralévő részében a Lotus versenyzője, Romain Grosjean.

Az enstone-i gárda sokat szenvedett az elmúlt időszakban, a hétvégi Szingapúri Nagydíjnak otthont adó utcai versenypálya azonban kedvezhet a Lotus autóinak.

„Azt gondolom, ez a pálya nekem és az autómnak is kedvezhet” – mondta Romain Grosjean. „Sok leszoríteórőt igényel ez a helyszín, ami úgy tűnik, remekül fekszik nekünk, ahogy azt láthattuk Budapesten is.”

„És a gumik tekintetében is jók lehetünk. Az biztos, hogy jobbak lehetünk, mint a legutóbbi két versenyen, ezek a pályák ugyanis nemigen kedveztek az autónak.”

A múlt héten eldőlt, hogy a Lotus versenyzője, Kimi Räikkönen jövőre a Ferrarinál folytatja. Grosjean elárulta, egyelőre még nem tudni, mi lesz az ő sorsa 2014-ben, de szeretne bizonyítani a hátralévő versenyeken.

„Én továbbra is az idei szezonra összpontosítok, a tőlem telhető legjobbat nyújtom a csapatért, és azért, hogy megmutassam, mit tudok. Fantasztikus versenyek várnak ránk, elég sűrű lesz a következő pár hónap.”

„Tudom, hogy Enstone-ban mindenki a lehető legjobb eredménnyel szeretné zárni a szezont, szóval szeretnénk annyiszor dobogóra állni még, amennyiszer csak lehet.”

 

Kapcsolódó cikkek

Grosjean: Déjà vu érzésem van

Romain Grosjean számára egyáltalán nem alakult jól az F1-es szezon első versenye – hasonlóan a tavalyi Ausztrál Nagydíjhoz, idén is kieséssel zárta a futamot, méghozzá hasonló körülmények miatt.

Friss hírek