Grosjean: Megint mehetünk a főnök irodájába

Fotó: Haas F1 Team
Romain Grosjean Kevin Magnussen Haas
Kevin Magnussen szerint egyértelműen csapattársa, Romain Grosjean volt a vétkes a Német Nagydíjon történt ütközésük során, a francia viszont nem így gondolja.

Grosjean és Magnussen a 6-os kanyarban ért össze az 56. körben, azonban egyik versenyző autója sem sérült meg, így végül mindketten pontszerző helyen végeztek.

A kérdésre, közel voltak-e ahhoz, hogy egy jó csapateredményt dobjanak el, Magnussen így válaszolt: „Nem tudom. Nincs olyan szabály nálunk, hogy nem versenyezhetünk egymással.

Magnussen szerint egyértelműen Grosjean a felelős a koccanásért, hiszen ő volt a belső íven.

„Nagyon világosan megmondták, hogy nem érhetünk össze. Nem tudom, hogy ma miért kellett összeérnünk…

„Világos, hogy én voltam belül. Nem arról van szó, hogy bevetődtem belülre, és aztán belémjött. Nem tudom, mit csinált” – folytatta Magnussen.

Grosjean először nem kommentálta az eseményeket, csak annyit mondott, hogy szerencséjük volt, ám később egy televíziós interjúban hozzátette: „Azt hiszem, megint megyünk majd Günther [Steiner] irodájába. De azt hiszem, én voltam elöl. Kár érte.”

Mivel ez már nem az első eset, hogy a két versenyző incidensbe keveredik egymással, lehet alapja annak, amit Grosjean mondott… 

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!