Grosjean nem aggódik jövője miatt - F1VILÁG.HU

Grosjean nem aggódik jövője miatt

HIRDETÉS

A Lotus ifjú versenyzője, Romain Grosjean nem aggódik amiatt, hogy 2013-ban nem tarthatja meg ülését az enstone-i alakulatnál.


A Lotus ifjú versenyzője, Romain Grosjean nem aggódik amiatt, hogy 2013-ban nem tarthatja meg ülését az enstone-i alakulatnál.

A brit istálló a hét elején jelentette be, hogy a jövő év végéig meghosszabbította Kimi Räikkönen szerződését, csapattársa kilétét azonban egyelőre homály fedi.

Grosjean elárulta, nem gondolja úgy, hogy rossz jel lenne jövője szempontjából, hogy a csapat az ő kontraktusának kiterjesztését még nem jelentette be.

Amikor újságírók Abu Dhabiban arról faggatták, mi az oka annak, hogy nem egyszerre jelentette be a gárda jövő évi versenyzőit, Grosjean így felelt: „Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs. Azt hiszem, a csapattal együtt elégedettek vagyunk egymással.”

„Nagyon bíznak bennem, így volt ez még a nehéz időkben is, és dolgozunk azon, hogy megoldjuk a problémákat, megtartsuk a sebességet, szóval nincs semmi olyan, ami miatt rosszul alakulhat a jövő.”

Grosjean elárulta, minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy javítson versenyzői képességein – különösen az idei évben elszenvedett számos elsőkörös incidens okán.

„Nem felejtem el a problémákat. Tovább dolgozom és próbálok javítani magamon, és azt hiszem, ha sikerül, akkor nagyot lépek előre majd.”

A francia hozzátette, miután Koreában és Indiában is problémamentesen sikerültek a rajtok, egyre magabiztosabbá válik, és bár próbál óvatos lenni, a kínálkozó lehetőségeket szeretné megragadni.

„Az ötlet az, hogy az első körben óvatosabb leszek, és aztán nyomom, ahogy szoktam, mint Koreában és Indiában. Nem hiszem, hogy sokat változik a hozzáállásom. Ha lesz egy lehetőség, menni fogok érte, de mással nemigen próbálkozom.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!