Megosztás:

Gyilkossággal fenyegették Schumacher családját

A 21 éves férfi megpróbálta megzsarolni Schumacher feleségét, Corinnát.
A 21 éves férfi megpróbálta megzsarolni Schumacher feleségét, Corinnát. © Scuderia Ferrari

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy német férfi azt követően, hogy megpróbálta megzsarolni a hétszeres Forma-1-es világbajnok, Michael Schumacher feleségét, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli a pár gyermekeit.

A 21 éves Huseyin B. elismerte, hogy mintegy 280 millió forintnak megfelelő összeget követelt Corinna Schumachertől. A német állampolgárságú férfi azzal fenyegette meg a családot, hogy megöli Schumacher két gyermekét, Gina-Mariát és Micket.

Az eset még 2016-ban történt, most született ítélet az ügyben.

„Ha a pénz március 31-ig nem érkezik meg, a gyerekeid így vagy úgy, de meg lesznek ölve. A Forma-4-ben nagyon sok baleset történik…” – írta a fenyegető levélben.

A férfi ügyvédje a bíróságon azt mondta, kliense „a mai napig nem tudja megmagyarázni”, miért fenyegette meg a Schumacher családot. A tárgyalás során kiderült az is, hogy az elkövető a Sixt autókölcsönző tulajdonosát is hasonló módszerrel próbálta megzsarolni.

Cselekedetéért a 21 éves férfi 1 év 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott 50 órányi közmunka mellett, valamint a bíró terápiára is küldte.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Azok után, hogy Barcelonában 25 ezer eurós felfüggesztett pénzbírságot kapott, a Force India...

Hozzászólások

( komment)