Megosztás:

Halálos fenyegetéseket kapott a Force India versenyzője

Ocont a közösségi médiában inzultálták.
Ocont a közösségi médiában inzultálták. © Sahara Force India

A Force India versenyzője, Esteban Ocon elárulta, számos halálos fenyegetést kapott a közösségi médiában azért, mert az idei szezon során több alkalommal is összetűzésbe került csapattársával, Sergio Perezzel a versenypályán.

A két versenyző házon belüli csatái olyannyira elfajultak idén, hogy a Force India megtiltotta nekik az egymással való versengést.

A két pilóta Azerbajdzsánban és Belgiumban is összeütközött egymással, melyet követően Ocont többször is durva szitkokkal illették.

A francia versenyző mindazonáltal nagyon örül annak, hogy Mexikóban – Perez otthonában – meleg szívvel fogadták őt a rajongók.

„Egy kicsit keményebb üdvözlést vártam a rengeteg Twitter-üzenet után, amik eléggé elfajultak – voltak köztük halálos fenyegetések is” – mondta a Force India versenyzője.

„De ami azt illeti, nagyon kedves fogadtatásban volt részem. Meglátjuk, hogy így folytatódik-e – nagyon bízom benne.”

Arra a kérdésre, hogy komolyan vette-e a fenyegetéseket, Ocon így felelt: „A közösségi médiában jöttek ezek az üzenetek. Nem tudom, hogy ezeket komolyan lehet-e venni, vagy sem.”

„Az utolsót szerintem tegnap kaptam. De a Twittertől eltekintve a ’való világban’ mindenki kedvesen fogadott, és mindenki nagyon szorít a csapatért – nemcsak Checóért.”

„Soha nem jó ilyen üzeneteket kapni. De momentán rendben van a dolog, szóval remélem, hogy így is marad.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Forma-1 versenyigazgatója, Charlie Whiting szerint Max Verstappen bocsánatkéréssel tartozik a...

Hozzászólások

( komment)