Hamarosan aláírja új szerződését Hamilton

Fotó: Mercedes
Fotó: Mercedes

Közel áll új szerződésének véglegesítéséhez a négyszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton, illetve csapata, a Mercedes.

A brit versenyző jelenlegi kontraktusa 2018 végén jár le, és bár vélhetően továbbra is a Mercedesnél marad, új szerződésének minden részletéről még nem állapodtak meg.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója mindazonáltal arra számít, hamarosan aláírnak Hamiltonnal.

„Egyeztettünk róla a tél előtt, és aztán hagytuk az ügyet, hogy kicsit eltávolodjunk az F1-től. Januárban aztán újra elővettük a dolgot, és ezek a tárgyalások jelenleg is zajlanak” – mondta Wolff.

„Az utolsó részletek véglegesítésénél tartunk, semmi okát nem látom annak, miért ne állapodhatnánk meg hamarosan. Lewis remek hangulatban van. Erős formában tért vissza a télről.”

 

Kapcsolódó cikkek

Bottas nagyon aggódott a dupla kerékcsere miatt

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas elárulta, nagyon aggódott amiatt, hogy csapatának sikerül-e hiba nélkül teljesítenie a vasárnapi Kínai Nagydíjra betervezett dupla kerékcserét.

Elszúrta idei autóját a Ferrari?

Nem megfelelő aerodinamikai koncepció mentén építette meg 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari, amit nagyon nehéz lesz orvosolni – ezt mondja a korábbi világbajnok, Nico Rosberg.

Friss hírek