Hamilton: 5 év még biztosan van bennem!

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
A Mercedes ötszörös világbajnoka, Lewis Hamilton azt mondja, határozottan úgy érzi, hogy még jó pár évig képes lesz a győzelmekért harcolni a Forma-1-ben. A brit versenyzőnek még esze ágában sincs visszavonulni.

Hamilton még a 2019-es szezont megelőzően volt vendége az amerikai David Letterman beszélgetés műsorának, majd a showman „A következő vendégeimet nem kell bemutatnom” című Netflix-sorozatának pénteki, új epizódjában is feltűnt.

Hamilton jelenlegi szerződése a 2020-as szezon végén jár le, de címvédő azonban a műsorban azt mondta, szeretne még évekig a csapatnál maradni.

„Michael [Schumacher] akkor vonult vissza, amikor 38 éves volt. Én most 33 vagyok. 5 év még biztosan van bennem” – mondta az ötszörös világbajnok. „Nevetségesen eltökélt vagyok a győzelem iránt!”

„Ami tényleg hajt engem, és amiről úgy érzem, hogy hiányzik azokból, akik ellen versenyzem, az a tűz. Megkaptam ezt a lehetőséget. Könnyedén elengedhetném, de úgy érzem, elpusztítanám magam, ha nem folytatnom a fejlődést, a növekedést, és nem nyomnám tovább.”

„Gyakorlatilag addig kell folytatnom, amíg csak lehet – addig, amíg már nem élvezem.”

Hamilton azt mondja, bár az elmúlt évek a sikerekről szóltak számára, bizony voltak nehéz időszakai is.

„Ez egy nagyon nehéz év. Mentális szempontból ott vannak a nagyszerű tetőpontok, a győzelmek, a sikerek, de vannak masszív mélypontok is. Olyan dolgok ezek, melyekről soha nem nagyon beszéltem, de az ember sokszor küszködik mentális problémákkal, instabilitással. Ilyenkor próbálod összetartani magad, amikor rajthoz állsz sportemberként.”

Ezeket olvastad már?

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!