Hamilton: A csapat most is folyamatosan motivál

Fotó: Mercedes
2018 Großer Preis von Singapur, Samstag - Paul Ripke Toto Wolff Mercedes Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője számára nagyon motiváló, hogy egy olyan fejlesztési csomagot hoztak Oroszországba, ami beválni látszik.

Hamilton 2014-ben és 2015-ben megnyerte az Orosz Nagydíjat, azonban tavaly csak a 4. helyen végzett – a brit pilóta elmondta, bízik benne, hogy a mai, versenyképesnek tűnő formájukat a hétvége további részén is megtartják, és a futamon a győzelemért harcolhatnak.

„Szocsi az egyik leggyengébb pályám volt a múltban, különösen tavaly” – mondta Hamilton.

Sokat dolgoztam azon, hogy megértsem, hogyan működik itt az egyensúly, és meglássam, hogy hol tudok fejlődni ezen a téren. Ebből a szempontból a mai nap jó volt.”

„Versenyről versenyre többet tanulunk, és különösen az elmúlt versenyek segítettek abban, hogy megértsük, hogyan vágjunk neki a hétvégének.”

Hamilton sokszor kiemeli nyilatkozataiban a Mercedes-dolgozók munkáját – ezt most is megtette, és elmondta, rendkívül motiváló számára, hogy a szezon ilyen késői szakaszában is fejlesztésekkel tud előállni az istálló.

Sok fejlesztést hoztunk erre a hétvégére – a gyárban is rengeteget dolgoznak, és nagyon lelkesítő tud lenni, amikor idejössz egy versenyre, hozol valami újítást, pedig tudom, hogy már a jövő évi autón is dolgozunk. Ez arra motivál, hogy mindenből a lehető legjobbat hozzam ki.

„Ez egy jó nap volt, szóval remélhetőleg holnap folytatódik” – mondta a brit a pénteki szabadedzéseket követően, miután megnyerte a második tréninget.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!