Hamilton: A Ferrari még mindig jobb nálunk

Fotó: Formula 1
HUNGARORING, HUNGARY - JULY 29: Lewis Hamilton (GBR) Mercedes-AMG F1 and Sebastian Vettel (GER) Ferrari celebrate with the champagne on the podium during the Hungarian GP at Hungaroring on July 29, 2018 in Hungaroring, Hungary. (Photo by Manuel Goria / Sutton Images)

Vasárnapi győzelmének köszönhetően 24 pontosra növelte előnyét a világbajnoki összetettben Lewis Hamilton, a címvédő azonban azt mondja, a Ferrari még mindig előttük jár.

A Mercedes csapata profitált a Hungaroringen a szombati esőből: Hamilton megszerezte a rajtelsőséget, vasárnap pedig magabiztos győzelmet aratott a két Ferrari előtt.

A brit versenyző természetesen nagyon örül az eredménynek, és hálás csapatának a kemény munkáért.

„Kétségkívül voltak hullámhegyek és hullámvölgyek az idei bajnokságban, igazi hullámvasút az idei szezon – a csapat viszont erős tudott maradni” – mondta a címvédő.

„Nagyszerű helyzetben vagyunk jelenleg, de ami fontos, hogy ne ejtsük el a labdát. Az elmúlt két hétvégén igazi áldást jelentett az eső, nagyon hálás vagyok. A srácok nagyon keményen dolgoztak idén, nagyon megérdemlik a jó eredményt.”

Hamilton mindazonáltal azt mondja, kemény munkára lesz szükség a folytatásban is, a Ferrari ugyanis jelenleg jobb nálunk.

„Még sok a tennivalónk, mert a Ferrari egy kicsit még előttünk jár, megvolt a tempójuk ezen a hétvégén. Ma sikerült legyőznöm őket, de ha ők lettek volna a pole-ban, küszködtünk volna.”

„Szóval előre kell lépnünk a teljes csomaggal, hogy közelebb tudjunk kerülni hozzájuk. De nagyon elégedett vagyok a csapat munkájával, és tovább kell folytatnunk. A cél most az, hogy még erősebbek legyünk az év második felében.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!