Hamilton: A Liberty tervei is hatással lehetnek arra, meddig maradok

Fotó: Bahrain GP
Lewis Hamilton (GBR) Mercedes-AMG F1 at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Preparations, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Thursday 5 April 2018.

A négyszeres világbajnok Lewis Hamilton azt mondja, a Forma-1 vezetőinek jövőre vonatkozó tervei dönthetnek arról, meddig folytatja a versenyzést a királykategóriában.

Ahogyan arról az F1VILÁG is beszámolt, a Liberty Media péntek délelőtt ismerteti a Forma-1 csapataival a 2021 utáni időszakra vonatkozó terveit.

Lewis Hamilton jelenleg érvényes szerződése 2018 végéig szól, és bár várhatóan mindenben megállapodik a Mercedesszel a folytatásról, nem sietteti a döntést.

A brit versenyző elárulta, következő szerződése vélhetően a legfontosabb lesz F1-es pályafutásában.

„A következő szerződésem feltehetően a legfontosabb lesz pályafutásom során. Egyre-egyre fontosabb az, hogy mennyi időre akarom elkötelezni magam az F1 iránt” – mondta Hamilton.

„Mivel karrierem késői szakaszában járok már, nem kell elsietnem a döntést. Nem sietős, és nem is siettetnek. Az ember minden szükséges információt szeretne ilyenkor összegyűjteni, hogy a legjobb tudása szerint dönthessen.”

„Érdekes lesz látni azt is, mi történik a Forma-1-el, hiszen szerves része vagyok a sportnak. Kíváncsian várom. Nagyon jó az időzítés, mivel még nem írtam alá szerződés.”

„A jó dolog az, hogy annak a módját keresik, hogyan tehetnék még látványosabbá a sportágat. Mindig az a legfőbb probléma, hogy rengetegen hoznak döntést.”

„Mindig jó hallani és látni, hogy merre tart a Forma-1. Ez hatással lehet akár az ember szerződésének hosszára is – de persze az is lehet, hogy nem így lesz.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!