Hamilton: A McLaren még nem előzte be a Red Bullt - F1VILÁG.HU

Hamilton: A McLaren még nem előzte be a Red Bullt

HIRDETÉS

Bár zsinórban második kettős győzelmét aratta csapata, Lewis Hamilton tisztában van azzal, hogy a nagyobb leszorítóerőt megkövetelő pályákon még a Red Bull Racingnél van az előny.


Bár zsinórban második kettős győzelmét aratta csapata, Lewis Hamilton tisztában van azzal, hogy a nagyobb leszorítóerőt megkövetelő pályákon még a Red Bull Racingnél van az előny.

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy csökkentsük a köztünk lévő különbséget” – mondta a brit pilóta.

„Más pályákon, ahol a leszorítóerő nagyobb súllyal esik a latba, talán még előttünk állnak, de semmi kétségem afelől, hogy egyre kisebb a köztünk lévő különbség.”

„Az viszont egyértelmű, hogy a versenyhétvégék folyamán már most jobb munkát végzünk, de bízom abban, hogy ezt folytatni is tudjuk. Ez egy különleges nap volt számomra, hiszen forma-1-es pályafutásom első győzelmét is itt arattam, és ezt három év után megismételni, igazi öröm.”

„Egy fantasztikus hétvége után állunk, és a dolgok a lehető legjobban alakultak számunkra. A szurkolóktól hatalmas támogatást kaptam, rengeteg brit rajongó látogatott el a helyszínre, amit öröm látni.”

„A csapat kivételes munkát végzett. Eddig ez volt az egyik legkeményebb verseny, de ez az, amit szeretnél. Nagyon boldog, és büszke vagyok a csapatra.”

Hamilton zsinórban aratott második győzelmével átvette a vezetést a bajnokságban, ahol két ponttal előzi meg csapattársát, Jenson Buttont, aki szintén két győzelmet aratott már az idei évben.

A világbajnoki címvédő szintén elégedetten nyilatkozott, és nagyon örült annak, hogy a végén sikerült megelőznie Fernando Alonsót, mellyel egy újabb kettős győzelmet ünnepelhetett a McLaren.

„Egy nagyon élvezetes verseny volt a mai, ahol nehéz volt megítélni, hogy mennyire hajts a gumik miatt” – mondta Button. „Szerintem talán egy kicsit korán kapcsoltam rá az utolsó etapban, de végül a második helyen végeztem, amiért hatalmas köszönet illeti meg a csapatot.”

Hirdetés

„Hamilton fenomenális volt, ezért örülök annak, hogy közel tudtam maradni hozzá, és értékes pontokat szerezhettem mind magamnak, mind a csapatnak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!