Hamilton: A pénteki eredmények a gumikon múltak

Fotó: Mercedes
2018 Großer Preis von Kanada, Freitag - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája bízik benne, hogy az F1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén a hiperlágy abroncsokkal is tökéletesen fog működni az autójuk, akárcsak pénteken.

Hamilton nagyon lelkesen nyilatkozott a pénteki első két szabadedzést követően – habár mindkét tréninget Max Verstappen, a Red Bull pilótája nyerte, a brit szerint a különbségekből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, mert különböző keverékű abroncsokat használtak.

A Mercedes pilótája az első szabadedzésen a 2., a második gyakorláson pedig a 4. pozícióban zárt.

„Ez egy csodálatos nap volt, a pálya jobb, mint valaha. Annyira szórakoztató itt vezetni, és nem volt problémánk sem, nagyon élveztem, ráadásul nagyon sok szurkoló jött ki, szóval ez egy jó péntek volt” – nyilatkozta Hamilton.

„Jól kezdtünk a beállításokkal, amint kijöttünk a bokszból, csak apró finomhangolásokra volt szükség. Azt hiszem, hogy a végeredményben látható különbségek a gumiválasztásokon múltak, de majd szombaton meglátjuk.”

Remélhetőleg jó érzéseink lesznek a hiperlágy abroncsokkal kapcsolatban a harmadik szabadedzésen, és nem lesz nagy különbség ahhoz képest, ahogyan ma vezettük az autót.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!