Hamilton a versenytempón javítana - F1VILÁG.HU

Hamilton a versenytempón javítana

HIRDETÉS

A versenytempón javítana a Forma-1-es világbajnokság soron következő futamain a McLaren világbajnoka, Lewis Hamilton. A brit szerint a csapat büszke lehet az eddigi eredményekre.



A versenytempón javítana a Forma-1-es világbajnokság soron következő futamain a McLaren brit világbajnoka, Lewis Hamilton.

A 2008-as év legjobbja kiválóan kezdte a szezont, hiszen Ausztráliában és Malajziában is a pole pozícióból rajtolhatott, a versenyeken azonban nem tudott a győzelemért harcolni: Melbourne-ben és Sepangban is harmadikként futott be, így jelenleg az egyéni pontverseny második helyét foglalja el.

Hamilton a minap úgy nyilatkozott, nem csalódott, bár kétségtelen, hogy jobb eredményeket is elérhettek volna.

„Akár 50 pontom is lehetne, de nincs” – mondta a mclarenes.

„Igen, egyszerűen imádnánk, ha 20 ponttal több lenne, de legalább következetesen teljesítünk, és ott vagyunk az élen.”

„Büszkének kell lennünk magunkra, a csapat fantasztikus munkát végzett, ezért lehetünk ott, ahol. Mindkét nagydíjon az időmérő leggyorsabbjai voltunk, szóval sok pozitívum van, és inkább ezekre figyelünk, mintsem a negatívumokra.”

„Szóval nagyon izgatottan várom már a következő két futamot, és a tőlem telhető legjobban készülök majd fel rájuk.”

Hamilton hozzátette, úgy érzi, a következő versenyeken némi változtatást kell majd eszközölniük, a versenytempójával ugyanis nincs megelégedve.

Hirdetés

„A legfontosabb dolog, hogy javítsak a versenytempómon. A futam után beszéltem Sergióval [Perez] és Fernandóval [Alonso], és azt mondták, hogy nagyon alulkormányzott volt az autójuk ott, ahol nekem túlkormányzott. Talán túl agresszíven állítom be az autót, szóval a következő két versenyre változtatni kell valamin.”

„Remélhetőleg lesz néhány újításunk is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!