Hamilton a versenyzés után is maradna a Mercedesnél

2019 Championship Celebrations - Brackley and Brixworth Lewis Hamilton Mercedes
Fotó: Mercedes
Versenyzői pályafutása után is szívesen maradna a Mercedesnél a Forma-1 hatszoros világbajnoka, Lewis Hamilton.

A brit versenyző jelenlegi szerződése 2020 végéig szól a német istállóval, és bár jelenleg még egyáltalán nem gondolkodik a visszavonuláson, Austinban arról beszélt, egy napon szeretne majd családot alapítani, és úgy érzi, az élet számos területén kipróbálná magát.

„Semmi sincs kőbe vésve, de nagyon élvezem azt, amit most csinálok, és nem látom okát annak, hogy befejezzem, mert imádom” – fogalmazott Hamilton.

„Amikor új kihívás érkezik a szabályok jelentős változása miatt, az versenyzőként is hatalmas kihívást jelent, hiszen használnom kell a tudásomat és mindazt, amit megtanultam az évek során, segítenem kell a csapatot abban, hogy megfelelő irányba haladjunk a fejlesztésekkel.”

„Nem igazán tudom elképzelni magam máshol. Imádok a Mercedesnél lenni. Imádok része lenni ennek a brandnek, illetve a Mercedes történelmének.”

„Az elképzelésem az, hogy a Mercedesnél maradok. 13 éves korom óta velük vagyok. És a Forma-1 után is… az is nagyon vonzó számomra, hogy a Daimlernél maradjak majd később is.”

„Majd meglátjuk, hogy alakul.”

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, Hamilton és a Mercedes kapcsolata már jócskán túlnőtt az F1-es projekten.

„Lewis egész életében a Mercedesnél volt, nagyon erős 7 éven vagyunk túl, nemcsak professzionális szinten, hanem a kapcsolatunkat tekintve is. Együtt fejlődtünk” – mondta a szakember.

„És ez túlmutat az F1-es csapaton, ez már a Daimler egészét érinti. A Mercedes egy nagyszerű brand, mint ahogy Lewis Hamilton is, és ha jó autót adunk neki, miért ne lehetnénk mi a legfőbb prioritás számára?”

„Még jó néhány év benne van pályafutásában, ebben biztos vagyok. És aztán majd meglátjuk, milyen lehetőségek adódnak. Ez is kétségkívül olyasvalami, amivel kapcsolatban nagyon izgatottak leszünk.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!