Hamilton attitűdjével versenyzett Verstappen Kanadában

Fotó: Red Bull Racing
MONTREAL, QC - JUNE 10: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage before the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 10, 2018 in Montreal, Canada. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Lewis Hamilton mentalitásával versenyzett a múlt hétvégi Kanadai Nagydíjon Max Verstappen – ezt mondja a négyszeres világbajnok korábbi csapattársa, Nico Rosberg, utalva arra, hogy a brit mindig képes volt felállni a nehéz helyzetből.

Verstappent rengeteg kritika érte a szezon első versenyei után hibái miatt, Kanadában azonban hiba nélkül versenyzett, és végül Sebastian Vettel és Valtteri Bottas mögött a 3. helyen futott be.

„Verstappen – pazar hétvége!” – mondta Rosberg. „Hamilton attitűdjét mutatta számomra ezen a hétvégén.”

„Amikor Lewis dühös, akkor a legjobb. Hihetetlen teljesítménybe fordítja át a dühét, és szerintem Verstappen is valami hasonlót csinált ezen a hétvégén.”

„A szabadedzéseken folyamatosan az élen volt, nagyszerű időmérőt teljesített, és végül 3. lett. Szerintem ez egy nagyon jó hétvége volt számára.”

Miközben Verstappen remekelt, Rosberg szerint Hamilton kissé motiválatlan volt.

„Lewisnak ez egy gyenge hétvége volt. Rendben, volt az a motorprobléma a futamon, de még az időmérőn is egy kicsit le volt maradva. Tipikus Lewis – ezekben a szituációkban, amikor a dolgok nem mennek jól, veszít a motivációjából.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!