Hamilton: Az idei keményebb csata lesz, mint valaha

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője úgy érzi, jelenleg nem ők a legerősebb csapat a 2019-es mezőnyben.

Sokan úgy vélik, a Ferrari egyelőre a Mercedes előtt jár a teszten látottak alapján – bár tény, hogy az utolsó barcelonai tesztnapon a regnáló világbajnok istálló is villantott: mindössze 3 ezredmásodperccel maradtak el Sebastian Vettel legjobb idejétől.

Hamilton mindazonáltal úgy gondolja, még bőven fejlődniük kell, ha a Ferrari szintjén szeretnének lenni.

„Az autókban benne van a fejlődés lehetősége. Szóval tényleg folyamatosan ezen dolgozunk” – mondta a brit.

Az ötszörös világbajnok arra számít, hogy kemény csatát fognak vívni a Ferrarival – olyat, amilyet még talán soha.

„Magabiztos vagyok azt illetően, hogy a csapat képes elvégezni ezt a feladatot. A legnagyobb egységben dolgozunk, és ez mindig is így volt. Ez lesz a legkeményebb csata, ami izgalmas számotokra és a szurkolók számára is” –  mondta Hamilton az újságíróknak nyilatkozva.

„De ahogy mondtam, még jelenleg nem mi vagyunk… A Ferrari tempója jelenleg nagyon-nagyon jó most. Szóval ez keményebb csata lesz, mint valaha.”

 

Kapcsolódó cikkek

Bottas nagyon aggódott a dupla kerékcsere miatt

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas elárulta, nagyon aggódott amiatt, hogy csapatának sikerül-e hiba nélkül teljesítenie a vasárnapi Kínai Nagydíjra betervezett dupla kerékcserét.

Elszúrta idei autóját a Ferrari?

Nem megfelelő aerodinamikai koncepció mentén építette meg 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari, amit nagyon nehéz lesz orvosolni – ezt mondja a korábbi világbajnok, Nico Rosberg.

Friss hírek