Hamilton bízik a McLaren versenyképességében – F1VILÁG.HU

Hamilton bízik a McLaren versenyképességében

HIRDETÉS

Lewis Hamilton, a McLaren versenyzője izgatottan várja a hétvégi Brit Nagydíjat, ahol hazai közönsége előtt versenyezhet.


Lewis Hamilton, a McLaren versenyzője izgatottan várja a hétvégi Brit Nagydíjat, ahol hazai közönsége előtt versenyezhet.

Hamilton arról számolt be, az első győzelme Silverstone-ban örök élmény marad számára, és sohasem felejti el azokat a pillanatokat, amikor 2008-ban, karrierje elején a pódium tetején ünnepelhetett honfitársaival.

„Az első silverstone-i győzelmem 2008-ban az egyik legkellemesebb pillanata volt forma-1-es pályafutásomnak – és ez egy olyan emlék, amit mindig magamban őrzök majd. Az, amikor a pódium legfelső fokán álltam, és végignéztem a tengernyi zászló és arc között, egyszerűen hihetetlen volt” – mondta Hamilton.

A brit versenyző hozzátette, nem lesz könnyű dolguk hétvégén, hiszen az új diffúzor-szabályok komoly kihívás elé állítják a csapatot.

„Ezen a versenyen néhány kemény szabályértelmezéssel kell szembenéznünk, ami minden csapatra hatással lesz, így érdekes lesz megnéznünk, hogy vajon befolyásolja-e majd az eredményt. Egy mozgalmas hétvége vár a mérnökökre is, mivel alkalmazkodniuk kell – mint mindig, most is fantasztikus munkát fognak végezni, hogy biztosítsák a versenyképességünket.”

A világbajnok emellett azt is elmondta, a brit aszfaltcsík eddig is a Forma-1 egyik legjobbja volt, ám reméli, a DRS és a KERS segítségével idén a korábbiaknál is izgalmasabb versenyt láthatunk majd.

„Nagyon várom a silverstone-i versenyt: a világ egyik legjobb versenypályája, és tényleg úgy gondolom, hogy a DRS és a KERS-rendszer segítségével az idei az eddigi legjobb és legizgalmasabb futam lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!