Megosztás:

Hamilton csak a rádióüzenetek miatt izgul

Hamilton 50. pole pozícióját szerezte meg Ausztráliában.
Hamilton 50. pole pozícióját szerezte meg Ausztráliában. © Daimler AG

Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája nagyon büszke csapatára, hogy 2016-ban is egy rendkívül erős autót építettek, amellyel megnyerte az Ausztrál Nagydíj időmérőjét.

Hamilton 50. pole pozícióját szerezte meg a 2016-os idénynyitó időmérő edzésén. A Mercedes továbbra is legyőzhetetlennek bizonyult, így természetesen a brit is elégedetten nyilatkozott a kvalifikációt követően.

„Azt hiszem, meg kell emelnem a kalapom a csapat előtt. Feljebb tettük a mércét, és ez egy rendkívül inspiráló eredmény. Az autó nagyon jó volt, remek érzés volt vezetni. A megtett köreim is jól sikerültek, nem hibáztam.”

„Örülök, hogy így sikerült összehozni. A holnapi nappal kapcsolatban nyugodt vagyok.”

A világbajnok hozzátette, nyugodtsága ellenére némi izgalmat jelent majd az, hogy hogyan tudnak alkalmazkodni az új rádiós szabályhoz, melynek értelmében a csapat szinte alig oszthat meg információt a versenyzővel.

„A rádióval kapcsolatos változtatások miatt sok mindenre emlékeznünk kell majd. Arra, hogy mikor, milyen gumikat kapunk és hány kiállás lesz. Ez egy új dolog, izgatottan várom. Mindenki számára ugyanolyan lesz, szóval majd meglátjuk.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Pályafutása 50. rajtelsőségét szerezte a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzésén...

Hozzászólások

( komment)