Hamilton egész nap küszködött a Mercedesszel - F1VILÁG.HU

Hamilton egész nap küszködött a Mercedesszel

HIRDETÉS
Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője bízik benne, hogy megtalálják az okot, hogy miért nem tudta pénteken kihozni az autóból a maximumot.
Fotó: Mercedes


Valtteri Bottas megnyerte a pénteki második szabadedzést a Kínai Nagydíjon, ezzel szemben Hamilton 7 tizedmásodperccel maradt el mögötte, és csak a 4. pozícióban végzett. 

Hamilton elárulta, nem volt pozitív napja, ugyanis csapattársával szemben ők nem találták a megfelelő beállításokat a Mercedesszel. 

„Küszködtem az autóval ma” – mondta a brit. „Van feladatunk, különösen az én oldalamon, mivel úgy tűnt, Valtteri sokkal kényelmesebben érzi magát az autóban.”

A Mercedes pilótája úgy érzi, a tempójuk megvan ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a Ferrarival, azonban ehhez még dolgozniuk kell az autón. 

Keményen fogunk dolgozni ma éjjel, hogy megtaláljuk a gyengeségeket, és remélhetőleg erősebben térünk vissza holnap. A tempó megvan az autóban ahhoz, hogy elöl versenyezzünk, csak meg kell találnunk a megfelelő beállításokat.”

Jó látni, hogy milyen szoros a csata köztünk, a Red Bull és a Ferrari között. Ahogy arra számítottunk, a Ferrarik gyorsabbnak tűnnek az egyenesekben, de összességében nagyon szoros a küzdelem a top autók között, és arra számítok, hogy holnap is ugyanez lesz a helyzet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!