Hamilton: Egyértelmű, hogy van min dolgoznunk - F1VILÁG.HU

Hamilton: Egyértelmű, hogy van min dolgoznunk

HIRDETÉS
Fotó: Bahrain GP

A Mercedes jócskán lemaradt a Ferraritól a bahreini második szabadedzésen, ezért a csapatnak van mit fejlesztenie a futamig, ha az élen akarnak végezni.

Lewis Hamilton elégedett volt a gumikeverékekkel, Valtteri Bottas pedig elmondta, miért volt nehéz számára a tesztelés.

Ez egy áltagos pénteki nap volt, teljesítettük a programunkat. Úgy tűnik, szoros lesz a mezőny, egyértelmű, van min dolgoznunk, hogy ott legyünk az élen. A gumikat illetően úgy érzem, hogy kevésbé kopnak, és még több kör után sem érzek teljesítménycsökkenést.” – mondta Hamilton.

Bottas egy kicsit másképp gondolja az abroncskérdést, de azzal a finn is egyetért, hogy keményen kell dolgozniuk a futamig.

Egyik edzésről a másikra rengeteget javul a pálya, emiatt pedig nem könnyű tesztelni. Ma már láttuk, hogy minden egyes körben javult a tapadás, és az autó egyensúlya is változott, így mindig a következő versenyre kell koncentrálnunk. A szuperlágyon szinte ugyanolyan időt autóztunk, mint a lágyon, úgyhogy az a cél, hogy ebből a gumikeverékből minél jobbat hozzunk ki holnap. Az autó rendben van, de még egy kis tempót találnunk kell, főleg egy körön. Szóval van még tennivalónk.” – jegyezte meg a finn.

Bottas a harmadik, Hamilton pedig a negyedik helyen zárt a pénteki második edzésen.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!