Verstappen vs. Ocon

Hamilton elárulta, mit mondott neki Vettel a vb-diadal után

Fotó: Mercedes
A 2018-as év Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, mit mondott neki riválisa, Sebastian Vettel, miután vasárnap, Mexikóban bebiztosította újabb bajnoki diadalát.

A 2018-as év Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, mit mondott neki riválisa, Sebastian Vettel, miután vasárnap, Mexikóban bebiztosította újabb bajnoki diadalát.

Hamilton egy 4. hellyel zárt a Mexikói Nagydíjat, így Vettelnek már matematikai esélye sincs arra, hogy világbajnok legyen az idei szezonban.

A német versenyző a versenyt követően nagyon sportszerűen odament Hamiltonhoz és gratulált neki, az ötszörös világbajnok pedig elárulta, pontosan mit is mondott neki a Ferrari pilótája.

„Odajött hozzám és azt mondta: ’Csak ne vegyél vissza, szükségem van arra hogy harcolj velem jövőre!’. És ezt én nagyon tisztelem természetesen” – mondta Hamilton.

„Én csak annyit mondtam, ’köszönöm, hogy ilyen erős ellenfelem voltál idén’. De olyan gyorsan történt, nem is nagyon emlékszem, miről beszéltünk. De nyilván megmutatta, mekkora sportember, és milyen tisztelet van köztünk – és így volt ez egész évben.”

„Szerintem nagyszerű, hogy két többszörös világbajnok harcol ellen. Kemény év volt. Nagyon jól harcolt idén, és tudom, hogy most is fantasztikusan vezetett, és egyre csak erősebb lesz.”

„Nekem pedig meg kell bizonyosodnom arról, hogy jó formában leszek a jövőben is.”

 

Kapcsolódó cikkek

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Rosberg: Hamiltonnak is vannak gyenge pontjai

Nico Rosberg, a 2016-os év F1-es világbajnoka kíváncsi, hogy ki lesz idén Lewis Hamilton kihívója, és alig várja, hogy kiderüljön, mire lesz képes Charles Leclerc a Ferrari színeiben.

Megérkezett az új Ferrari, cél a bajnoki cím!

Ünnepélyes prezentáción mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari csapata. Az olasz istálló új versenygépével idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc száll majd harcba – reményeik szerint a világbajnoki címért.

Friss hírek