Hamilton: Elég, ha a Red Bull legyőzi önmagát - F1VILÁG.HU

Hamilton: Elég, ha a Red Bull legyőzi önmagát

HIRDETÉS

Bár az elmúlt futamon, és az eddigi versenyek többségén legyőzhetetlennek tűnt, a Red Bullnak nem lesz egyszerűdolga , hiszen a többieknek még minden esélyük megvan a vb-cím megszerzésére, állítja Hamilton.



Bár az elmúlt futamon, és az eddigi versenyek többségén legyőzhetetlennek tűnt, a Red Bull Racingnek nem lesz egyszerűdolga a szezon hátralévő részében, hiszen a többieknek még minden esélyük megvan arra, hogy megnyerjék a vb-címet, mondja Lewis Hamilton.

A McLaren brit pilótája, hétvégi kiesésének köszönhetően elvesztette vezető pozícióját a bajnokságban, azonban úgy érzi, hogy még semmi nincs veszve.

„Ha minden versenyt ott fejeztek volna be, ahonnan megkezdték, akkor most mérföldekkel előttünk lenének, de nincsenek” – mondta Hamilton, aki egyedüliként, és csak egy alkalommal tudta megverni az energiaital-gyárosokat az időmérő edzésen az idei évben.

„Tisztán látszik, hogy volt néhány megbízhatósági problémájuk, és hibáztak egy-két alkalommal, amit mi könyörtelenül kihasználtunk.”

„A jövőben is mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb pontot bezsebeljük, és bíznunk kell abban, hogy másoknak több megbízhatósági problémájuk lesz, mint nekünk.”

Hamilton ismét elmondta, hogy csapatának nagyon nem jött jókor a négyhetes nyári szünet, és a kéthetes gyárbezárás, hiszen most kellene csak igazán rákapcsolniuk, hogy behozhassák lemaradásukat, ami szembetűnő volt a Red Bullal és a Ferrarival szemben az elmúlt versenyeken.

„Természetesen aggódunk a megbízhatóság miatt, azonban ezzel nem tudok mit kezdeni, így az a legjobb, ha arra koncentrálok, hogy a lehető legjobb munkát végezzem azzal, amim van” – folytatta Hamilton, aki egy váltóhiba miatt esett ki a Magyar Nagydíjon.

„A Red Bull kiváló helyzetben van, hiszen egy remek autóval kezdheti meg a nyári szünetet, aztán mikor visszatérünk, hasonló (előnyben) lesznek.”

Hirdetés

“Természetesen most azt szeretnénk a legjobban, ha fejleszthetnénk az autónkat, azonban a gyárbezárás miatt erre nem lesz lehetőségünk, így még egy hónapot várnunk kell.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!