Hamilton: Elfogadom a bocsánatkérést

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,06.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, preview. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Felix Roittner - For editorial use only. Image is free of charge.

Lewis Hamilton és Sebastian Vettel először beszélt a nyilvánosság előtt a bakui ütközésről azok után, hogy utóbbi pilóta bocsánatot kért a brittől.

Rengeteg újságíró várta, mi fog történni azon a sajtótájékoztatón, amelyen Sebastian Vettel és Lewis Hamilton is jelen volt csütörtökön az Osztrák Nagydíj helyszínén. Habár a névtáblák alapján a bakui incidens résztvevőinek egymás mellé kellett volna ülniük, Kevin Magnussen nagy vigyorral az arcán inkább közéjük ült…

Úgy tűnt, a bakui incidenst követően mindkét fél lenyugodott, Vettel bocsánatot kért Hamiltontól, elismerte, hogy rossz döntést hozott akkor, amikor ráhúzta autóját ellenfelére.

Habár a Mercedes pilótájának továbbra is ugyanaz a véleménye a történtekről, elfogadta Vettel bocsánatkérését.

„Nem vonok vissza semmit, amit mondtam” – nyilatkozta Hamilton. „Még mindig ugyanaz a véleményem arról, ami történt.”

„Vasárnap nem kért elnézést, de hétfőn küldött egy üzenetet, aztán pedig telefonon is bocsánatot kért, és én elfogadtam. Még mindig megvan a tiszteletem felé, és a szezon további részén is keményen fogok versenyezni ellene” – folytatta.

Hamilton elmondta, az is zavarta őt, hogy Vettel a nyilvánosság előtt azt állította, szándékosan lefékezett előtte a biztonsági autó mögött. A brit szerette volna tisztázni a dolgot, ugyanis számos szurkoló is azt gondolta, hogy ez így történt.

„Előre tekintek. Nekem csak az volt a fontos, hogy helyrerakja azt, hogy nem fékteszteltem őt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!