Hamilton: Elmegyek bulizni, és másnap nyerek! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Elmegyek bulizni, és másnap nyerek!

HIRDETÉS

A Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton azt mondja, új életstílusa egyáltalán nem befolyásolja negatívan a versenypályán nyújtott teljesítményét.


A Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton azt mondja, új életstílusa egyáltalán nem befolyásolja negatívan a versenypályán nyújtott teljesítményét.

A brit versenyző szinte egész évben a címlapokon szerepelt magánéleti ügyeivel, Ron Dennis, korábbi mclarenes főnöke pedig a múlt héten azt mondta, ő egész biztosan nem tolerálná Hamilton jelenlegi életmódját, viselkedését.

Az eredmények mindenesetre a versenyzőt igazolják, hiszen idén is verhetetlennek bizonyult a Forma-1-ben.

Hamilton azt mondja, sikerült egyensúlyt teremtenie az életében, és remekül érzi magát a bőrében.

„Hogy őszinte legyek, idén sikerült ezt először megtennem” – mondta a háromszoros bajnok a BBC-nek.

„És tudják mit? Elmegyek bulizni, és aztán megnyerem a futamot! Hogy őszinte legyek, egészen az idei évig nemigen jártam el szórakozni. Tavaly talán összesen háromszor, annyira fókuszáltam a munkára. De az túl extrém dolog.”

„Az idei év egy igazi átmenet volt számomra. A barátaim megkérdezték, lenne-e kedvem inni valamit, vagy elmenni vacsorázni, én pedig korábban mindig azt feleltem, ’nem, mert edzenem kell’.”

„Most viszont igent mondok, de emellett tréningezek is. Meg kell találni az egyensúlyt, és az idei szezon ebből a szempontból fantasztikus volt. Az egyik legsikeresebb pályafutásom során, sőt, a legsikeresebb. Egyszerűen nagyszerű, hogy folyton megírják rólam a különféle sztorikat, de másnap jövök, és jól teljesítek. Szóval ezt fogom folytatni.”

Hamilton elárulta azt is, módosították a szerződését annak érdekében, hogy néhány extrémebb dolgot is csinálhasson szabadidejében.

Hirdetés

„Csinálok mindent. Wake-boardozom, síelek, siklóernyőzöm. Valahogy kivettem a veszélyes sportokra vonatkozó záradékot a szerződésemből, és próbálom megfelelő egyensúllyal csinálni ezeket.”

„Nem úgy akarom eltölteni egész F1-es pályafutásomat, hogy csak vezetek – persze azt sem akarom látni, hogy valaki más üljön az autómban. Szóval nagyon óvatos vagyok, amikor ezeket a dolgokat csinálom, de őszintén szólva kicsit őrült vagyok.”

„Nagyon élvezem, és az embernek élveznie kell a munkáját is. Hiszen oly’ keményen dolgozok, és olyan hosszú az év. Márpedig meg kell győződni arról, hogy keményen dolgozol.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!