Hamilton: A Ferrari jobb lehet nálunk a versenyen - F1VILÁG.HU

Hamilton: A Ferrari jobb lehet nálunk a versenyen

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

Lewis Hamilton elismerte, hogy csapattársa, Valtteri Bottas jobb teljesítményt nyújtott Bahreinben, így őszintén örül az új mercedeses első pole pozíciójának.

Hamilton mindössze 23 ezredmásodperccel maradt el a pole-t érő időeredménytől, miután végig szoros csatát vívott csapattársával az első rajtkockáért.

„Gratulálok Valtterinek, ma ő volt a jobb, le a kalappal előtte” – nyilatkozta Hamilton. „Nem vagyok csalódott, jobb munkát végzett ma. A Q3-ban láttam, hogy közel vagyunk egymáshoz, láttam, hogy ő mit ment, de a kör elején időt veszítettem. Az első és a második hely jó a csapatnak, szóval meglátjuk, hogy holnap mit tehetünk majd.”

Hamilton hozzátette, élvezte, hogy ennyire szoros volt a verseny a pole pozícióért, még úgy is, hogy a Ferrari végül nem tudott beleszólni az első rajtkockáért folytatott küzdelembe.

„Az időmérőnek mindig ilyen szorosnak kellene lennie, így mindketten arra vagyunk kényszerítve, hogy a határon menjünk” – mondta a brit.

A Mercedes versenyzője azonban nem bízza el magát, szerinte a Ferrari vasárnap erősebb lehet, így annak ellenére, hogy az időmérőn nagyobb volt a hátrányuk, nem szabad leírni őket.

„Ma nyilvánvalóan volt egy kis előnyünk a Ferrarival szemben, de a versenyen ők egy kicsit gyorsabbnak tűntek eddig. Holnap meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!