Verstappen vs. Ocon

Hamilton: Ferrari? Soha ne mondd, hogy soha!

Fotó: Singapore GP Media
Jelenleg ugyan nem gondolkodik csapatváltáson, Lewis Hamilton elárulta, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy napon a Ferrarihoz szerződik.

Jelenleg ugyan nem gondolkodik csapatváltáson, Lewis Hamilton elárulta, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy napon a Ferrarihoz szerződik.

A brit versenyző idén ötödik világbajnoki címét szerezte a Forma-1-ben – a negyediket a Mercedes színeiben. Jelenlegi szerződése 2020 végéig szól, elmondása szerint pedig második családjaként tekint a Mercedesre – igaz, ugyanez volt a helyzet annak idején a McLarennel is.

„Jelenleg nehéz elképzelni, hogy valahol máshol legyek” – mondta Hamilton az Autosprint című lapnak.

„A Mercedes a családom, velük nőttem fel. Ugyanez volt a McLarennel is, de tudtam, hogy váltani akarok, és meg akartam mutatni mindenkinek, hogy más csapattal is nyerni tudok.”

„Tudtam, hogy képes vagyok rá, de bizonyítani akartam.”

Amikor Hamiltont arról kérdezték, elképzelhetőnek tartja-e, hogy egy napon a Ferrari pilótája lesz, az ötszörös bajnok így felelt: „Jelenleg nem gondolkodom azon, hogy más csapathoz szerződjem, hogy velük is nyerni tudjak. De soha ne mondd, hogy soha!”

 

Kapcsolódó cikkek

Simán ment a Mercedes első napja Barcelonában

Lewis Hamilton és Valtteri Bottas is dolgozhatott a Mercedes Forma-1-es csapatának új autójával hétfőn, Barcelonában. A két versenyző összesen 150 kört tett meg a W10-essel.

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Friss hírek