Hamilton „f*szfejnek” nevezte, majd kioktatta Verstappent - F1VILÁG.HU

Hamilton „f*szfejnek” nevezte, majd kioktatta Verstappent

HIRDETÉS
Fotó: Bahrain GP

Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája úgy gondolja, egyértelműen Max Verstappen okolható a Bahreini Nagydíjon történt ütközésért.

Hamilton és Verstappen a verseny korai szakaszában ütköztek, aminek az lett az eredménye, hogy a holland pilóta defektet kapott, azonban mivel a felfüggesztése sérült, később kénytelen volt feladni a futamot.

Verstappen a verseny után elmondta, szerinte hagyott elegendő helyet mindkettejük számára – Hamilton azonban ellenkező véleményen van.

A dobogós ünneplés előtt Hamilton visszanézte a történteket, és úgy reagált rá, hogy Verstappen egy „f*szfej” – az esetet követően a médiának adott nyilatkozatában elmondta, felesleges és tiszteletlen manőver volt a hollandé, aki szerinte mostanában gyakran követ el hibákat.

„Végső soron összeértem Maxszal, és ez egy felesleges ütközés volt. Kell lennie egyfajta tiszteletnek a versenyzők között. Meg kell néznem újra, de ez nem tűnt úgy, mint egy olyan mozdulat, amelyben tisztelet van” – mondta a brit.

Hülye mozdulat volt tőle, mert ezzel nem fejezte be a futamot, és úgy tűnik, hogy mostanában gyakran követ el hibákat. Felesleges volt, hogy ezt csinálja. Nem emlékszem, hogy a verseny mely pontján történt ez, vagy miért voltunk ebben a pozícióban, de nem is igazán érdekel, hogy őszinte legyek.”

Verstappen véleményét az esetről itt olvashatod. 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!