Hamilton izgalmas küzdelmet jósol a Hungaroringen - F1VILÁG.HU

Hamilton izgalmas küzdelmet jósol a Hungaroringen

HIRDETÉS
2017 British Grand Prix, Friday - Steve Etherington

Rendkívül szoros csatát jósol a hétvégi Magyar Nagydíjra a Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton. A brit számára nem indult könnyen a hétvége, de optimista a folytatást illetően.

Hamilton csak az 5. legjobb idővel zárta a hungaroringi nyitónapot, és bár elmondása szerint van még tennivalójuk a Mercedes autójával, úgy érzi, magabiztosan várhatják a folytatást.

A brit versenyző mindazonáltal biztos abban, a Ferrari és a Red Bull komoly ellenfél lesz a Hungaroringen, így minden tizedmásodpercnek komoly jelentősége lesz.

„Nem a legkönnyebben indult a hétvége, elég szelesek voltak a körülmények” – mondta a háromszoros világbajnok.

„Végül az 5. helyen zártuk a napot, de kétségkívül jó az autónk tempója. Rendkívül szoros a küzdelem a Ferrari, a Red Bull és a Mercedes között, szóval úgy fest, igazán izgalmas hétvége vár ránk. Ez pedig nagyszerű hír a rajongóknak!”

„Lesz még tennivalónk este, finomhangolnunk kell az autó beállításait, de úgy hiszem, a tempónk rendben van. Csak ki kell hoznunk az autóból még az időmérő előtt, mert minden tizedmásodperc létfontosságú lehet a 3 csapat küzdelme során.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!