Hamilton: Kitaláljuk, hogyan tovább - F1VILÁG.HU

Hamilton: Kitaláljuk, hogyan tovább

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője szerint szombatig még van esélyük arra, hogy javítsanak az autó teljesítményén, így egyelőre nem aggódik az erőviszonyok miatt.

A Mercedes mindkét szabadedzésen a Red Bull és a Ferrari mögött végzett, Hamilton mindkét alkalommal az 5. lett. A brit hátránya a második gyakorláson 7 tizedmásodperc volt az élen végzett Vettelhez képest, ám a Mercedes a lágy gumikkal teljesítette leggyorsabb körét, míg a Ferrarik és a Red Bullok az ultralággyal.

„Egy relatíve normális nap volt a mai” – nyilatkozta Hamilton. „Ahogyan arra számítottunk, a Ferrari és a Red Bull nagyon gyors volt ma, és kicsivel nagyobb volt a tempójuk, mint nekünk, szóval lesz dolgunk ma éjszaka. Ez egy trükkös pálya, és a gumik túlmelegedhetnek. Az a legnagyobb kihívás, hogy vigyázzunk a hátsó kerekekre.”

„A hőmérséklet és a pálya vonalvezetése kanyarról kanyarra trükkössé tette a helyzetet, nincs idejük a gumiknak arra, hogy lehűljenek.”

Hamilton elmondta, biztos benne, hogy kitalálnak valamit szombatig, és bízik benne, hogy az időmérőn esélye lesz az első sor valamelyik pozíciójának megszerzésére. A brit korábban úgy nyilatkozott, mindenképpen a pole-ból kell rajtolnia ahhoz, hogy legyen esélye a győzelemre a Ferrarival és a Red Bull-lal szemben.

„Most megbeszéljük a történteket, és kitaláljuk, hogy mit változtassunk holnapra. Remélem, találunk valamit, és hogy holnap száraz idő lesz – így letesztelhetjük majd azt, amit kiötletelünk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!