Hamilton: Lauda nélkül más ez a vb-győzelem

Niki Lauda, Lewis Hamilton Lauda
Fotó: Mercedes
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője nagyon büszke a csapatára, amiért megnyerték a konstruktőri bajnokságot, azonban elmondta, nem ugyanolyan érzés, mint előző években.

A Mercedes sorozatban 6. alkalommal nyerte meg a csapatok közötti vb-pontversenyt, így már 4 versennyel a szezon vége előtt ünnepelhettek. Hamilton elmondta, büszke rá, hogy ő is az istálló tagja lehet, és velük együtt örül még akkor is, ha a mai napon csapattársa, Valtteri Bottas volt a győztes. 

„Nagyon keményen dolgozott a csapat az elmúlt évben és az elmúlt 7 éveben is. Lenyűgöző munkát végzett mindenki, és nagyon büszke vagyok rá, hogy részese lehetek ennek, és hozzájárulhattam a sikerhez. Remélem, hogy mindenki pezsgőzik ma” – mondta a brit. 

Az ötszörös világbajnok azonban hozzátette, nagyon hiányzik nekik Niki Lauda, aki májusban hunyt el, éppen ezért ez a vb-cím egyáltalán nem olyan, mint az előzőek. 

„Ez határozottan más most. Nem mondanám, hogy ugyanakkora a boldogság, mint az előző években, mert Nikit elvesztettük idén, és semmi sem ugyanaz nélküle. De tudom, hogy Niki megemelné a kalapját a mai eredmény előtt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírlevél