Hamilton: Leclerc ettől csak erősebbé válik

2019 Bahrain Grand Prix, Sunday - Steve Etherington, Lewis Hamilton, Charles Leclerc
Fotó: Mercedes
A közösségi médiában is üzent a vasárnapi Bahreini Nagydíjon remeklő, a győzelmet végül műszaki probléma miatt elveszítő Charles Leclercnek az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton.

A címvédő már a verseny leintését követően is méltatta a monacói tehetséget, aki briliáns hétvégét teljesített a Ferrarival, ám egy műszaki hiba miatt végül 10 körrel a leintés előtt elbukta a győzelmet a Mercedesek javára.

„Micsoda drámai nap. Nagyon kemény volt odakint, és tényleg mindent beleadtam. Charles, ez nem a te napod volt, de fényes jövő vár rád! Nagyszerűen vezettél” – írta ki közösségi oldalaira Hamilton.

A Mercedes versenyzője rögtön a leintés után, a dobogós ceremónia előtt is méltatta Leclercet.

„Nagyszerűen vezettél egész hétvégén” – dicsérte a monacóit. „Tényleg fantasztikus voltál, haver. Hosszú jövő vár rád itt, szóval… Tudom, hogy ez a pillanat most szívás, de nagy út vár rád, szóval…”

A címvédő a verseny utáni sajtótájékoztatón azt mondta, Leclerc csak erősebbé válik a futamon történtek után.

„Hihetetlen munkát végzett egész hétvégén. Csodálatos és fényes jövő vár rá, szóval ettől csak erősebbé válik.”

„Én is voltak már ilyen helyzetben. Sokszor volt, hogy vezettünk, amikor megállt az autó. Tudom, milyen érzés. De mindig jó úgy tekinteni rá, hogy félig tele a pohár, mert értékes pontokat szerzett így is, habár problémája volt, és verhetetlen volt egész hétvégén – még a csapattársa számára is.”

„Sokkal gyorsabb volt a csapattársánál egész hétvégén, szóval rengeteg pozitívumot tud magával vinni, ránk pedig rengeteg munka vár, hogy tartani tudjuk a lépést vele!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!