Hamilton leváltja menedzserét - F1VILÁG.HU

Hamilton leváltja menedzserét

HIRDETÉS

Lewis Hamilton megerősítette, hogy már nem édesapja, Anthony Hamilton egyengeti versenyzői karrierjét, jóllehet még nem találták meg az erre a feladatra legalkalmasabb személyt.

Lewis Hamilton megerősítette, hogy már nem édesapja, Anthony Hamilton egyengeti versenyzői karrierjét, jóllehet még nem találták meg az erre a feladatra legalkalmasabb személyt.

Mindezt az Autosportnak adott interjújában árulta el a brit világbajnok, aki édesapjával közösen hozta meg ezt a döntést, miután belátták, hogy jobban járnak, ha a jövőben csakis a saját dolgaikkal foglalkoznak, az eddiginél még keményebben.

Hamilton eddigi versenyzői pályafutását édesapja egyengette, azonban ez a jövőben meg fog változni – mindkettőjük érdekében.

A brit pilóta úgy érzi, az elmúlt évek során felnőtt, már nincs szüksége édesapja védelmére, aki egyébként is nagyobb figyelmet szeretne fordítani hamarosan elrajtoló versenyzői akadémiájára.

Az új menedzser még nincsen meg, addig a McLaren vezetése látja el tanácsaival és támogatja mindenben a 2008-as világbajnokot, aki korábban hallani sem akart arról, hogy lecserélje édesapját a menedzseri székben, de most úgy érezte, ezt meg kell lépnie.

“Már 25 éves vagyok, és elkerülhetetlen, hogy egy ponton ne kelljen változtatni” – mondta Hamilton az Autosportnak. “Az elmúlt években már nézelődtünk, hogy kit tudnánk behozni a képbe, aki segíteni tudna az irányításban, a szponzorszerzésben, és minden más területen.”

“Azonban ez idáig nem találtunk megfelelő embert. Édesapámmal szerettem együtt dolgozni, örültem, hogy ő volt a menedzserem, és ő egyengeti a pályafutásomat, mert teljes mértékben megbízom benne.”

“Más menedzserek csak alkalmazottak, de az apa az mindig apa. Tudom, hogy az én javamat akarja, és teljes mértékben megbízom benne.”

“Viszont most elérkezett az a pont, hogy váltanunk kell, és meg kell hoznunk ezt a lépést, ami szerintem egy pozitív lépés. Már 25 éves vagyok, a saját magam ura, néhány évet már lehúztem az F1-ben, és ezt nem tudtam volna elérni édesapám nélkül.”

“Kiváló munkát végzett, de elvégezte a munkáját” – tette hozzá Hamilton, aki az is elmondta, hogy a váltástól azt várja, hogy más lesz a kapcsolata édesapjával.

Hirdetés

“Mivel a menedzserem volt, nagyon nehéz volt úgy beszélgetni vele, mint édesapával. Már nagyon várom, hogy visszakapjam őt, mint apát, és úgy tudjak beszélgetni vele, mint apa a fiával.”

“Akarok egy menedzsert, aki a karrieremre figyel, illetve egy apát, aki csak apa.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!