Hamilton már a szezon közepére bajnok lehet? - F1VILÁG.HU

Hamilton már a szezon közepére bajnok lehet?

HIRDETÉS

Lewis Hamilton édesapja, Anthony úgy véli, a Forma-1 kétszeres világbajnoka az idei szezonban már nyárra begyűjtheti harmadik trófeáját.


Lewis Hamilton édesapja, Anthony úgy véli, a Forma-1 kétszeres világbajnoka az idei szezonban már nyárra begyűjtheti harmadik trófeáját.

A Mercedes dominanciájának köszönhetően az elmúlt évben Nico Rosberg és Lewis Hamilton vívott nagy csatát a világbajnoki elsőségért – kettejük közül végül Hamilton került ki győztesen, aki így második címét szerezte a királykategóriában.

Pedig Hamilton számára nem indult jól a szezon, több műszaki probléma hátráltatta, így az évad első felében jobbára csak üldözte német csapattársát.

A brit pilóta édesapja, Anthony szerint ha nincsenek ezek a problémák, fia már jóval korábban bajnok lehetett volna.

„Persze soha nem tudhatjuk, de azt hiszem, ha megnézzük, min ment keresztül Lewis tavaly, akkor elmondhatjuk, hogyha minden jól alakult volna, az év közepére már megszerezhette volna a bajnoki címet” – mondta Anthony Hamilton.

„Azt gondolom, jó esély van arra, hogy valami hasonló történik idén. Ha jól kezdi a szezont és az autója, illetve a teljesítménye is elég jó, akkor Lewis újra bajnok lehet.”

Hamilton édesapja persze nem becsüli le Rosberget sem, aki mindent megtesz majd azért, hogy visszavágjon a tavalyi vereségért.

„150 százalékos extrára számítok idén Nicótól. Azt gondolom, idén más lesz majd a hozzáállása, jobban érti már Lewist, tudja, hogyan kell legyőzni. Azt gondolom, Nico újra leült a kis asztalához és újragondolta a dolgokat, mivel senki sem verhetetlen, egyszerűen csak meg kell találni a módját.”

„Úgy gondolom, idén másfajta rivalizálás lesz majd kettejük között, mint tavaly. Úgy vélem, mérhetetlenül tisztelni fogják egymást. Nicónak nagyon kemény volt, hogy olyan közel került a bajnoki címhez, és mégsem sikerült megszereznie – de Lewisnak sem volt egyszerű dolga. Úgy vélem, rendkívüli módon tisztelik egymást, és úgy vélem, egy rettentő izgalmas idény vár majd erre a két srácra.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!