Hamilton: Még a munka felét sem végeztük el - F1VILÁG.HU

Hamilton: Még a munka felét sem végeztük el

HIRDETÉS

Nehéz időmérőn van túl, végül azonban megszerezte a rajtelsőséget Monacóban a Mercedes Forma-1-es csapatának világbajnoki éllovasa, Lewis Hamilton.


Nehéz időmérőn van túl, végül azonban megszerezte a rajtelsőséget Monacóban a Mercedes Forma-1-es csapatának világbajnoki éllovasa, Lewis Hamilton.

A brit pilóta közel 4 tizedmásodperces előnnyel végzett csapattársa, Nico Rosberg előtt a szombati kvalifikáción, ezzel F1-es pályafutása 43. pole-ját szerezte.

„Nem tudom kifejezni, mennyire boldog vagyok” – mondta a kétszeres világbajnok az időmérő edzést követő sajtótájékoztatón.

„Nem volt valami könnyű a mai időmérő. Rengeteg dolog volt, ami kizökkentett a ritmusomból, egészen az utolsó pár körig nem is igazán találtam a fonalat. Szóval nagyon elégedett vagyok.”

Ham

Hamilton elárulta, számos problémával kellett megküzdeniük az időmérő egy órája alatt, emiatt pedig még inkább örül annak, hogy végül ő bizonyult a legjobbnak.

„Ez a pálya rettentően nehéz. Nem lehet leírni, mennyire. Volt némi problémánk az abroncsokkal, no és persze a forgalommal, szóval nem volt könnyű dolgunk, de ez csak még különlegesebbé teszi a mai eredményt.”

„Futottunk néhány igazán rossz kört, szóval az, hogy végül a pole-ban végeztem, egyszerűen fantasztikus.”

„De még a munka felét sem végeztük el. Rengeteg tennivaló vár ránk holnap. Fizikailag és mentálisan is nagy kihívás lesz. Ülök itt és a korábbi éveken gondolkodom, hogy vajon mi nem volt elegendő; alig várom már a holnapot!”

Hirdetés

„Utoljára 2006-ban szereztem pole-t itt a GP2-ben, szóval különleges nap lesz a holnapi.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!