Hamilton: Meg fogunk állapodni a hosszabbításról - F1VILÁG.HU

Hamilton: Meg fogunk állapodni a hosszabbításról

HIRDETÉS

Sem Lewis Hamilton, sem csapata, a Mercedes nem aggódik amiatt, hogy még nem sikerült megállapodniuk jelenleg érvényben lévő szerződésük kiterjesztéséről.


Sem Lewis Hamilton, sem csapata, a Mercedes nem aggódik amiatt, hogy még nem sikerült megállapodniuk jelenleg érvényben lévő szerződésük kiterjesztéséről.

A felek kontraktusa az idei szezon végén lejár, és amennyiben nem hosszabbítják meg azt, Hamilton 2016-ban már csapatnál folytathatja Forma-1-es pályafutását.

Erre azonban jelen állás szerint nem sok esély van, mind a brit pilóta, mind csapata többször kijelentette ugyanis, együtt akarják folytatni.

„Nincsenek különösebb érzéseim ezzel kapcsolatban. Tudom, hogy a csapat szeretne aláírni velem, és ugyanez a helyzet fordítva is” – mondta Hamilton Jerezben.

„Jó lenne, ha minden akadály elhárulna, de a jelenlegi évet még a csapatnál töltöm úgy is, szóval biztos vagyok abban, hogy meg fogjuk oldani a dolgot.”

A Mercedes motorsport-főnöke, Toto Wolff – aki korábban kijelentette, ha nem sikerül megállapodniuk Hamiltonnal, Fernando Alonso és Valtteri Bottast is megkörnyékezik – hozzátette, nem akarják elsietni a tárgyalásokat versenyzőjükkel.

„A szerződéssel kapcsolatos egyeztetéseket és tárgyalásokat megfelelően és körültekintően kell végezni” – fogalmazott a szakember.

„Nagyon szolid kapcsolatban vagyunk egymással. A bizalmon és az átláthatóságon alapszik a kapcsolatunk. És pontosan így folytatjuk le az egyeztetéseket is.”

„Mindenki tudja, hogy optimalizálni kell a részleteket, de nincs kétségem afelől, hogyha mindent lezavartunk, alá fogjuk írni azt a szerződést. De egyáltalán nem kell megtennünk ezt holnapig. Persze jó lenne minél előbb.”

Hirdetés

„Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös bizalom. Ha pedig nem jönnek össze a dolgok, hát nem jönnek össze. De nagyon meg lennék lepve, ha így lenne.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!