Hamilton még nem tudja, hol fog versenyezni jövőre - F1VILÁG.HU

Hamilton még nem tudja, hol fog versenyezni jövőre

HIRDETÉS

A McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton Monzában elárulta, még nem hozott döntést arról, hol folytatja a versenyzést a következő esztendőben.


A McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton Monzában elárulta, még nem hozott döntést arról, hol folytatja a versenyzést a következő esztendőben.

A 2008-as év legjobbját nemrég a Mercedesszel hozták összefüggésbe, a brit sajtó azt is tudni véli, Hamilton szinte már mindenben megállapodott a német alakulattal, és az sem kizárt, hogy nem Michael Schumachert, hanem Nico Rosberget váltja majd.

Amikor Monzában arról kérdezték, tudja-e, hol fog versenyezni a következő évadban, a korábbi világbajnok így felelt: „Nem.”

A McLaren versenyzője hozzátette, az a legfontosabb számára, hogy a győzelemért harcolhasson.

„Nyerni akarok. Az ember minden évben erre törekszik. Elvégre ezért léteznek a versenyzők és a csapatok. Egyszerűen csak meg kell bizonyosodni arról, hogy a megfelelő helyen vagy-e ehhez.”

Hamilton egyébként nem volt túl bőbeszédű a jövőjét firtató kérdésekre reagálva, helyette inkább arról nyilatkozott, szeretne az idei esztendőre fókuszálni, hiszen remek lehetőségek állnak előttük.

„A McLarennél versenyzem, az elmúlt két versenyt megnyertük, és remélhetőleg egy újabb remek hétvége áll előttünk. Ez az, amire összpontosítanunk kell.”

„Nem tűztem ki határidőt a döntésre, de nyilván a következő idény előtt hasznos volna meghozni. Remek helyzetben vagyok.”

„Kizárólag a versenyekre való felkészülésre kell fókuszálnom, a szezon végéig pedig még hosszú az út. Jenson és én is bizonyítottuk nemrég, hogy nagyszerű lehetőségek vannak az autónkban és a csapatunkban, szóval most főként erre kell koncentrálnunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!